top of page

ТИЖДЕНЬ ЗАХОДІВ ДО ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ

14-го жовтня, в день одного з великих православних свят запорізьких козаків - «Козацька Покрова» («Покров Пресвятої Богородиці»)відзначатимуть День захисника України. Учні 250 школи активно готуються до свята. Відбувся т флєш-моб “Козацькі забави” учні виконували нормативи з розбирання та збирання автомату, вдягання на час бронежилетів і т.д. Діти 1-4 класів намалювали листівки воїнам, які боронять сьогодні нашу країну, створили для них красиві вітальні листівки. Відбувся, також, майстер-клас, на якому діти виготовили браслети-обереги для захисників України. Крім того в актовій залі відбувся урок мужності з залученням ветеранів АТО, де учні 9-11 класів поспілкувалися з солдатами та поставили ряд запитань, які безпосередньо стосувалися військової відваги та героїзму наших бійців В рамках святкування Дня Захисника України відбувся також збір гуманітарної допомоги на фронт. Майже 200 кілограмів подарунків вже дісталися передової.

Малюнки та листи з побажаннями від учнів нашої школи будуть тепер допомагати, хоч трохи, боронити військовим нашу державу, за що щира дяка дітям, батькам та педагогам нашої школи

У цей День ми приєднуємося до привітань на адресу всіх захисників нашої Вітчизни! Бажаємо їм благополуччя і сил, здоров’я і щастя! Мирного неба і смачного хліба! Зі святом Вас дорогі наші захисники!

Вибрані повідомлення
Останні повідомлення
Архив
Поиск по тегам
Тегов пока нет.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page