top of page

ПЕРЕМОГА

Вітаємо з перемогою учня 11-го класу Редю Андрія Володимировича, який виборов 3 місце в ІV етапі ХLІІІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії.

Змагання відбувалися з 25 березня по 29 березня в Тернополі. У них брали участь 147 кращих юних знавців географії у складі 25 команд, а також 38 керівників. Оцінювало знання дітей та визначало переможців високопрофесійне журі, яке очолював доцент, кандидат історичних наук Ярослав Олійник, декан Київського національного університету імені Тараса Шевченка, професор, доктор економічних наук.

Змагалися учасники у двох турах: теоретичному – 26 березня та практичному – 27 березня. Конкуренція серед учасників була надзвичайно висока, адже кожен із них вже став найкращим на рівні міста чи області. Хвилювання від очікування результатів трішки зменшили екскурсії культурними й історичними місцями Тернополя та зустрічі із ровесниками закладів загальної середньої освіти міста.

Зусилля, які доклали Андрій та вчитель географії Драгунова Тетяна Василівна, не були даремними. Сьогодні 29.03.2018 відбулося нагородження переможців, серед них був і наш учень!


Вибрані повідомлення
Останні повідомлення
Архив
Поиск по тегам
Тегов пока нет.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page