top of page

Я маю право!


18 квітня в нашій школі в рамках правопросвітницького проекту «Я маю право!» проведено семінар-практикум для вчителів суспільствознавчих дисциплін на тему: "Громадянська освіта учнівської молоді як фактор формування правосвідомого громадянина України".

Вчителі мали можливість отримати відповіді на питання: щодо змісту та видів надання безоплатної вторинної правової допомоги; хто має право її отримати; яка безоплатна правова допомога доступна сьогодні; на кого покладені функції щодо управління системою безоплатної правової допомоги; за рахунок яких коштів вона здійснюється; хто може її отримати у 2018 році.

Юрченко Ю.М., представник прокуратури Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації, Власенко Н.М., начальник відділу правової інформації та консультацій Третього київського місцевого центру з надання безоплатної допомоги та Макаревич Н.В., головний спеціаліст відділу позакласної роботи Управління освіти, заступник директора познайомили з відповідними оновленими видами допомоги населенню з боку прокуратури.

У другій частині семінару виступила Ситник Е.В., вчитель-методист, співавтор нового інтерактивного підручника «Громадянська освіта» для 10 класу закладів загальної середньої освіти, який за оцінками експертів визнаний №1 у рейтингу конкурсу підручників. Вона розказала про його структуру, напрямки та особливості. Відзначила, що в його основу покладено сучасний формат 3D, що передбачає тривимірну перспективу певного об’єкта та накнайкраще відображає багатоаспектність і багатовимірність громадянської компетентності, ключових здатностей громадянина, які учні зможуть набути під час опанування курсу.

Вибрані повідомлення
Останні повідомлення
Архив
Поиск по тегам
Тегов пока нет.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page